Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 HDZ iznimno zadovoljan 2016. godinom s tri saborska zastupnika i četiri čovjeka u ministarstvima – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

DRUŽENJE S NOVINARIMA

HDZ iznimno zadovoljan 2016. godinom s tri saborska zastupnika i četiri čovjeka u ministarstvima

Četvrtak, 29. prosinca 2016.

Kako bi na kraju godine zahvalili medijima na dobroj suradnji i ocijenili mjesece iza nas, članovi Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Brodsko-posavske županije na čelu s predsjednikom Perom Ćosićem organizirali su u četvrtak 29. prosinca prigodno druženje. 

U izbornoj godini HDZ je ostvario odlične rezultate, pa tako u novom mandatu imaju tri saborska zastupnika Peru Ćosića, Ljubicu Maksimčuk i Marka Šimića, a tu su i ministar Zdravko Marić, državna tajnica u ministarstvu graditeljstva Dunja Magaš, te pomoćnici ministra poljoprivrede, graditeljstva i prostornog uređenja te regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Damir Agičić, Igora Čižmek i Dragan Jelić.

"One prognoze koje su mnogi i očekivali, a neki i priželjkivali da će HDZ potonut dogodilo se nešto suprotno. Izašli smo još jači i s više mandata (61), što je povijesni rezultat i gdje smo u dva mjeseca nakon izbora novog predsjednika formirali čvrsto zajedništvo i sada imamo stabilnu hrvatsku Vladu koja provodi reforme i uvodi nove Zakone", kaže predsjednik županijskog HDZ-a Pero Ćosić.

Iako je došlo do promjene u samom vrhu stranke, to ih nije pokolebalo, ističe Ćosić i dodaje kako je sadašnji predsjednik stranke napravio jednu novu političku dimenziju.

"To je narod prepoznao i jednostavno ta sinergija, odnosno naša organiziranost i dodana vrijednost koju je donio predsjednik donijelo je još bolji rezultat. Slijedi kadroviranje, natječaji i izbori za direktore javnih poduzeća, ustanova i agencija, nadamo se da ćemo i tu imati naših članova. Cilj je prvenstveno brinuti o općem razvoju ali zalagat ćemo se i da naša županija uhvati priklljučak, odnosno da svi planirani projekti zažive", kaže.  

Ćosić za sada nije otkrivao imena s kojima će krenuti u lokalne izbore u svibnju sljedeće godine, ali je naglasio kako će sve biti poznato do kraja veljače.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset