Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Građani zatražio inspekciju Slavonije DI zbog mogućeg onečišćenja zraka – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

APEL IZ GRADSKE UPRAVE

Građani zatražio inspekciju Slavonije DI zbog mogućeg onečišćenja zraka

Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

Grad Slavonski Brod zaprimio je veći broj pritužbi građana u vezi onečišćenja zraka u Ulici svetog Lovre i okolice uzrokovanog radom tvrtke Slavonija DI d.o.o. 

Naime, stanovnici ovog dijela grada ističu kako je zrak onečišćen velikom količinom čestica piljevine i prašine, što im stvara iznimno velike probleme u svakodnevnom životu.

S obzirom da su i ranije pristizale pritužbe na ovu temu, Grad će ponovno zatražiti očitovanje od Službe inspekcijskog nadzora zaštite okoliša pri Ministarstvu zaštite okoliša i energetike kako bi se utvrdio uzrok navedenog problema.

Osim toga, ovim putem apeliraju i na nadležne djelatnike Slavonije DI d.o.o. da provjere postrojenja, koja očito nisu u skladu s propisima o obradi i preradi drveta te uzrokuju preveliku količinu piljevine u zraku.

Izvor: slavonski-brod.hr

Na fotografiji: Martina Ravlić Janković, direktorica Slavonije DI

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset