Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Grad i ove godine dariva građane u potrebi povodom blagdana Božića – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

27.04.2018.

IZDVOJENO 200 TISUĆA KUNA

Grad i ove godine dariva građane u potrebi povodom blagdana Božića

Utorak, 20. prosinca 2016.

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda i ove godine pomaže građanima u potrebi povodom blagdana Božića. 

Prije svega riječ je o 857 umirovljenika s područja Slavonskog Broda i mirovinama manjim od 1.500,00 kuna, kojima će biti isplaćene božićnice u visini od 200, 250 i 300 kuna.

Kako bi radost blagdana osjetio što veći broj građana, Gradska uprava je i ove godine u blagdansko vrijeme štedjela na rashodima koji nisu nužni, a ta sredstva preusmjerena su na one kojima je pomoć najpotrebnija. Prigodne božićne poklon pakete tako će dobit će sedamdeset i pet korisnika Pučke kuhinje te sedamdeset i pet korisnika gradskog socijalnog programa, dakle ukupno 150 obitelji.

Grad niti ove godine nije zaboravio na socijalno ugrožene obitelji, kojima će povodom blagdana Božića biti uručeno 20 čekova u iznosu od 1.000,00 kuna. Na ovaj način Gradska uprava nastoji da što veći broj građana u potrebi osjeti radost nadolazećih blagdana za što je ove godine iz gradskog proračuna izdvojeno 220.000,00 kuna.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset