Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Gabrijel Veočić i Marko Peić državni prvaci u boksu – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

BROĐANI NA TRONU

Gabrijel Veočić i Marko Peić državni prvaci u boksu

Srijeda, 05. travnja 2017.

Boksački klub Brod nastupio je na državnom prvenstvu za mlađe dobne skupine.

Prvenstvo je održan ou Zadru od 30. ožujka do 2. travnja, a ukupno je sudjelovalo 180 boksača. Od Brođana su nastupili Anđelo  Mijić do 38,5 kg, Jure Maras do 38,5 kg, Marko Karlović do 40 kg, Gabrijel Veočić do 75kg, Marko Peić do 80kg i Filip Višnjić u kategorij +80 kg.
Jure Maras i Filip Višnjić osvojili su 5. mjesto, Anđelo Mijić brončanu medalju, Marko Karlović srebrnu dok su novi državni prvaci postali Gabrijel Veočić i Marko Peić.
U prvom meču Marko Peić je pobijedio Matka Vukovića iz Klisa, a u finalu jednoglasnom odlukom sudaca Mateja Maljkovića iz BK "Pit Bull" Split.
Gabrijel Veočić je vrhunski odboksao 3 meča. U svom prvom nastupu pobijedio je Petra Leskura iz kluba Grom Split, u polufinalu prekidom u 1. rundi i nakon 2 brojanja ringovskog suca Anta Jurjevića iz Zagreba (trener predao meč), do se u finalu borio s Franom Dugopoljcem iz kluba Marjan Split, meč je takoder završio u prvoj rundi u korist Brođana.
Službena komisija Hrvatskog boksačkog saveza proglasila je Gabrijela najboljim boksačem na juniorskom državnom prvenstvu, a nagradu mu je uručio gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta.
Treneri Pero Veočić i Dražen Kurdija iznimno su zadovoljni rezultatom svojih boksača.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset