Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Dva brodska vaterpolista pozvana u proljetni kamp Hrvatskog vaterpolskog saveza – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

SJAJNA VIJEST!

Dva brodska vaterpolista pozvana u proljetni kamp Hrvatskog vaterpolskog saveza

Srijeda, 12. travnja 2017.

Na adresu Vaterpolskog kluba Marsonia iz Slavonskog Broda stigao je poziv Hrvatskog vaterpolskog savez za proljetni kamp igrača rođenih 2003 godine. 

Okupljanje najperspektivnijih hrvatskih vaterpolo talenata tog uzrasta stiglo je na ime Filipa Kolesarića i Noah Klema. Početak proljetnog kampa Hrvatskog vaterpolskog saveza predviđen je 19.04.2017 u kompleksu Solaris – Šibenik. Ovo je dokaz da Slavonski Brod tj. Slavonija mogu u budućnosti dati reprezentativce i u ovom najuspješnijem hrvatskom momčadskom sportu. Dečki su zaslužili ovaj poziv jer je prošle godine, prije svega njihovim zaslugama, ekipa toga uzrasta bila uvjerljivo prva u Sjevernoj skupini. Filip je bio najbolji strijelac lige, a savršena obrana Noahe je izluđivala protivničke igrače. Na nedavno završenom Tintiliniću 2017 bili su najbolji strijelci turnira. Poziv na ovaj kamp je odličan pokazatelj da se u klubu dobro radi s djecom i sigurni su da će ovim pozivom zainteresirati još više djevojčica i dječaka za vaterpolo.

„Prije koju godinu o ovome nismo mogli ni sanjati kao što sada sanjamo da na Olimpijadi navijamo za nekoga iz Slavonskog Broda tko igra za vaterpolsku reprezentaciju. Kamp HVS-a je prvi korak. Noah i Filip trebaju još uložiti puno truda, rada u bazenu i izvan njega  te učiti o vaterpolu. Prilika im je pružena, nadamo se da će je uspješno iskoristiti“, kažu u klubu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset