Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Davor Bernardić ne zna da su SDP-ovci dio vlasti u Slavonskom Brodu?! – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

ZBUNJENO GLEDAO

Davor Bernardić ne zna da su SDP-ovci dio vlasti u Slavonskom Brodu?!

Ponedjeljak, 03. travnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Davor Bernardić, šef najveće oporbene stranke u Hrvatskoj - SDP-a, zbunjeno je gledao novinarku HRT-a i kolege iz nove koalicije na području Brodsko-posavske županije, kada ga je podsjetila da njegov stranački kolega sjedi na ključnoj poziciji u Gradu Slavonskom Brodu.

Nakon što smo ga upitali da prokomentira zašto bi netko vjerovao SDP-u i HSS-u na lokalnim izborima kada govore da će spasiti Slavoniju, a znamo da su i jedni i drugi imali svojeg ministra poljoprivrede, barem jednom od hrvatske samostalnosti, Bernardić je rekao kako SDP nema u Slavoniji nikoga na vlasti.

Potom ga je novinarka HRT-a podsjetila kako su u Slavonskom Brodu SDP-ovci i dalje dio vlasti.

"Čekaj, kaj je Duspara u SDP-u?", rekao je Bernardić i zbunjeno gledao u kolege. Potom su mu i novinarka i kolege rekli da je Roberto Lujić predsjednik Gradskog vijeća.

"Pa g. Lujić se kandidira za gradonačelnika", rekao je Bernardić i za kraj dodao:

"Ako ja dobro vidim, a mislim da dobro vidim, ako dobro čujem, a mislim da dobro slušam te ako kao fizičar dobro razumijem, a mislim da razumijem, čini mi se da SDP nema gradonačelnika Slavonskog Broda. Ali to se možda samo meni čini. Hvala".

Opet su svi ostali zbunjeni. Bernardić se pokušao izvući iz neugodnosti, ali nije uspio.

Spomenimo, za one koji ne znaju, Nezavisna lista Mirka Duspare i SDP imaju većinu u gradskom vijeću Slavonskog Broda.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset