Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Brođanka Anita Majetić u sklopu ekipe Body Arta iz Požege na Državnom natjecanju u powerliftingu – Slavonski Brod – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

U VUKOVARU

Brođanka Anita Majetić u sklopu ekipe Body Arta iz Požege na Državnom natjecanju u powerliftingu

Utorak, 24. studenog 2015.

Ekipa iz Fitness centra Body art iz Požege sljedećeg vikenda 28. i 29. ovog mjeseca ide u Vukovar na Državno natjecanju u powerliftingu. 

U ekipi će biti sedmero članova Body Arta, među kojima je i Brođanka Anita Majetić. Kako je počela s powerliftingom i zašto se odlučila za to otkrila je za Soundset.

"Sasvim slučajno sam otkrila powerlifting, prvo sam vježbala, jer sam bila malo deblja, zaljubila sam se u težine i dizanja utega, otkrila sam čučanj, bench, mrtvo dizanje, potom sam pokušavala svoje granice rušiti i došla sam do nekih lijepih rezultata s kojima ću se predstaviti na natjecanjima. Dvije godine idem u teretanu s tim da se nisam bavila isključivo powerliftingom, nego sam samo vježbala i u zadnjih par mjeseci više radila na tome", rekla je Majetić.

Anita Majetić

Ovo će biti i njezin premijerni nastup, jer do sada nije nastupala na natjecanjima.

"Naporne su pripreme, jer sada moraš vježbati, uredno trenirati, jesti, spavati, poznat je datum natjecanja i do tog datuma moraš biti spreman. Nemam često treninge, jer se ne uspijem odmoriti, imam ih dva puta tjedna i najjači treninzi su u Body Artu. Oporavak i prehrana puno uzmu vremena, za razliku od treninga", kaže Anita. 

Sretno Aniti i ekipi Body arta na državnom natjecanju u Vukovaru.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset