Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Vozio sa 3,37 promila – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

PU PRIMORSKO-GORANSKA

Vozio sa 3,37 promila

D.K./Soundset | Četvrtak, 12. siječnja 2017.

Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske jučer je zabilježeno 157 prometnih prekršaja. 

Policija izdavaja 49-godišnjeg vozača s izmjerenom koncentracijom alkohola od 3,37 g/kg. Vozač je zatečen na području Delnica oko 19.55 sati dok je upravljao teretnim vozilom, a zbog opasnosti da će nastaviti upravljati vozilom te ugrožavati svoju i sigurnost drugih sudionika u prometu zadržan je u službenim prostorijama policije.

Iz navedenih razloga u službenim prostorijama policije zadržan je i 42-godišnji vozač osobnog vozila zaustavljen oko 15.40 sati u Novom Vinodolskom. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,73 g/kg. Osim prometnih prekršaja jučer je zabilježeno i devet prometnih nesreća, ali srećom samo s materijalnom štetom. Zabilježeno je i istrčavanje divlje svinje na kolnik, i to oko 7 sati na području otoka Krka. Divljač je udarila u osobno vozilo, ozlijeđenih osoba nije bilo, a nastala šteta cijeni se na oko sedam tisuća kuna.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset