Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Vozi se prebrzo, bez pojasa, sa mobitelom u ruci – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

27.04.2018.

STANJE U PROMETU

Vozi se prebrzo, bez pojasa, sa mobitelom u ruci

D.K./Soundset | Utorak, 10. siječnja 2017.

A tjedno izvješće o prometu kaže ovako: proteklog tjedna na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 24 prometne nesreće, od kojih je jedna teža, a 23 su lakše nesreće. 

U prometnim nesrećama je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 193.015 kuna. U istom razdoblju u prometnim nesrećama sudjelovala su dva pješaka te tri alkoholizirana vozača.

U nadzoru je ukupno alkotestirano 287 vozača, od kojih je kod njih 40 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg. Od alkoholiziranih vozača njih 17 je bilo u dobi između 25. i 35. godine života, kao i iznad 35. godine života, dok ih je sedam bilo u kategoriji između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,25 g/kg izmjerena je u Rijeci, 62-godišnjem vozaču osobnog vozila marke Mercedes, talijanskih registarskih oznaka. Njega je policija zatekla oko 22.50 sati u ulici Bože Vidasa kako vozilom upravlja u alkoholiziranom stanju. Zbog počinjenog prekršaja, sankcioniran je prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset