Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U 38 nesreća 13 ozlijeđenih i jedna poginula osoba – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

TJEDAN NA CESTAMA

Promjene u prometu

Rijeka Ponedjeljak, 06. veljače 2017.

U 38 nesreća 13 ozlijeđenih i jedna poginula osoba

D.K./Soundset | Utorak, 07. veljače 2017.

Proteklog tjedna dogodilo se ukupno 38 prometnih nesreća, od kojih su dvije teže i 36 lakše nesreće. 

U prometnim nesrećama jedna je osoba smrtno stradala. Riječ je o 74-godišnjoj hrvatskoj državljanki, koja je kao pješakinja nastradala u prometnoj nesreći prošlog petka u Krešimirovoj ulici.

U nesrećama je tijekom tjedna jedna osoba teže ozlijeđena, 12 lakše, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 277.700 kuna. U nesrećama je sudjelovao i jedan strani državljanin te jedan pješak, kao i šest alkoholiziranih vozača. U nadzoru je ukupno alkotestirano 333 vozača, od kojih je kod 40 vozača utvrđena koncentracija alkohola veća od dozvoljene.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu tijekom tjedna je izmjerena u subotu, 4. veljače, 31- godišnjem vozaču osobnog vozila marke „Ford“. Njega je policija zatekla oko 00.30 sati u Manzonievoj ulici u Rijeci kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 2,45 g/kg. Uz to, kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset