Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Tricky presents Skilled Mechanics po prvi put u Rijeci – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

15.studenog

Oprezno u prometu

Rijeka Ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Tricky presents Skilled Mechanics po prvi put u Rijeci

Marija Botić | Ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Svega deset mjeseci nakon rasprodanih koncerata u Splitu i Zagrebu, Tricky se, prema svojoj izričitoj želji, vraća u Hrvatsku.

Htio je ponoviti zagrebački nastup, ali i dodati još jedan grad, pa je izbor pao na Rijeku u kojoj će rodonačelnik trip hopa nastupiti po prvi put. Program Tricky presents Skilled Mechanics izvest će u Tvornici kulture 14. te u riječkom Pogonu kulture 15. studenog.

Točno 20 godina nakon objave epohalnog debi albuma “Maxinquaye”, izdanja koje je definiralo trip hop žanr i proslavilo bristolski zvuk diljem svijeta, Tricky predstavlja glazbu stvorenu otkad je postao stanovnik Berlina. Život ga je prošlog proljeća odveo u kultnu prijestolnicu Europe gdje je odmah počeo raditi na glazbom projektu nazvanom Skilled Mechanics. SM je zamišljen kao glazbeni kolektiv bez granica, otvoren za različite kolaboracije, a trenutno ga, uz Trickyja, čine DJ Milo (suradnik još s kraja 80tih iz vremena ekipe The Wild Bunch) i Luke Harris (bubnjar). Na njihovom prvom albumu glasovno su sudjelovali i glazbenici poput Oh Land, Francesce Belmonte, Ann Dao, Xdarea i sjajne kineske reperice Ivy艾菲. Specifičnost novog materijala je i Trickyjevo preuzimanje glavnog vokala, što je praksa koju je uveo tek na svom posljednjem izdanju, “Adrian Thaws” iz 2014. godine.

Ulaznice su u pretprodaji 110 kn, na dan koncerta 130 kn. Ulaznice potražite na prodajnim mjestima Entria i Eventima te na www.entrio.hr I www.eventim.hr.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset