Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Stanje u prometu – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

PU PRIMORSKO-GORANSKA

Izložba o zvončarima

Rijeka Ponedjeljak, 09. siječnja 2017.

Stanje u prometu

D.K./Soundset | Srijeda, 28. prosinca 2016.

Tijekom proteklih blagdana na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 27 prometnih nesreća, u kojima su četiri osobe teško, a pet je osoba lakše ozlijeđeno.

U prometnim nesrećama teško su ozlijeđeni putnik u vozilu, dva vozača motocikla i pješakinja. Pješakinja, državljanka Austrije u dobi od 70 godina teško je ozlijeđena jučer oko 9.55 sati u Zametskoj ulici gdje ju je na pješačkom prijelazu oborilo osobno vozilo stranih registracijskih oznaka.

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o osobnom vozilu marke Audi, crne boje i njemačkih registracijskih oznaka, čiji se vozač zaustavio u namjeri pružanja pomoći ozlijeđenoj pješakinji te potom napustio mjesto događaja. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće policija moli vozača spomenutog vozila te očevice koji su nazočili ovom događaju da se jave u Postaju prometne policije. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset