Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Stanje na cestama – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

PU PRIMORSKO-GORANSKA

Stanje na cestama

D.K./Soundset | Srijeda, 11. siječnja 2017.

Jučer je na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno 149 prometnih prekršaja, od kojih je najviše prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, zatim korištenja mobitela u vožnji, vozilo se pod utjecajem alkohola, a vozilo se i prebrzo.

U vožnji pod utjecajem alkohola jutros je oko 3.35 sati zaustavljen 26-godišnji vozač osobnog vozila. Njega je policija zatekla u ulici Andrija Kačića Miošića u Rijeci dok je upravljao vozilom pri koncentraciji alkohola od 2,0 g/kg.

Što se tiče prekoračenja brzine, izdvajamo 56-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je jučer zaustavljen na crikveničkom području dok je upravljao osobnim vozilom. Kretao se u smjeru Rijeke brzinom od 137 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine od 60 km/h, a prethodno je pretjecao dva vozila u oštrom nepreglednom zavoju te drugo vozilo preko pune središnje crte. Zbog počinjenih prekršaja izrečena mu je novčana kazna te zabrana upravljanja vozilom „B“.

Inače, jučer su se dogodile i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset