Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Revizija prostornih i neprostornih baza podataka – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

OPĆINA KOSTRENA

Bicikle na meti lopova

Rijeka Utorak, 21. ožujka 2017.

Revizija prostornih i neprostornih baza podataka

D.K./Soundset | Utorak, 21. ožujka 2017.

Kako su priopćili iz općine Kostrena u tijeku je izvršenje usluge revizije prostornih i neprostornih baza podataka općine. 

Revizija se odnosi na prikupljanje podataka koji se 2009. godine nisu prikupljali te na ažuriranje postojećih izmijenjenih podataka. Podaci koji se prikupljaju su: godine izgradnje objekata i godine rekonstrukcije te izmjera novoizgrađenih objekata.

Stoga mole se vlasnici objekata koji neće biti kod kuće u vrijeme izvršavanja revizije, i popuniti upitnik s podacima o godini izgradnje, da to učine naknadno.

Važno je napomenuti da se umjesto dosadašnjeg mjesečnog plaćanja komunalne naknade u skladu sa Zakonom o lokalnim porezima od 1. siječnja 2018. uvodi porez na nekretnine. Ovim projektom radi se na ažuriranju točne baze prostornih i neprostornih podataka Općine Kostrena. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset