Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Pomoć umirovljenicima – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

MIROVINA MANJA OD 1400 KN

Subvencije za stanarinu

Rijeka Utorak, 27. prosinca 2016.

Pomoć umirovljenicima

D.K./Soundset | Utorak, 27. prosinca 2016.

Sljedeće godine nastavit će se isplaćivati i pomoć za umirovljenike koji ispunjavaju uvjet mirovinskog prihoda, imaju prebivalište na području grada Rijeke i čiji mjesečni iznos mirovine ne prelazi 1400 kuna. 

Umirovljenici su razvrstavani u dvije skupine; u prvoj skupini su oni čija mirovina iznosi 1000 kuna mjesečno ili manje, a u drugoj umirovljenici čija je mirovina od 1000 do 1400 kuna.

Umirovljenici prve skupine ostvarit će se pravo na novčanu pomoć u visini razlike iznosa mjesečne mirovine i novčanog iznosa od 1200, dok će umirovljenici druge skupine ostvariti pravo na novčanu pomoć od 150 kuna.

„Sve umirovljenike Grad Rijeka je i ove godine darivao poklon-bonom u jednom trgovačkom centru u iznosu od 300 kuna“, rekla je pročelnica Perhat, dodajući da umirovljenici zahvaljujući ovim pomoćima iz Socijalnog programa godišnje dobiju još jednu mirovinu. (rijeka.hr)

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset