Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Pekarski proizvodi na meti lopova – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

OPREZ I NA CESTI

Pekarski proizvodi na meti lopova

D.K./Soundset | Četvrtak, 09. veljače 2017.

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske jučer su evidentirana dva sudara vozila s životinjama. 

Nesreće su se dogodile na području Malinske i Omišlja na otoku Krku gdje su u osobna vozila marke Renault i Smart udarile divlje svinje. Osobnim vozilima upravljali su hrvatski državljani, a ukupna materijalna šteta cijeni se na oko sedam tisuća kuna.

Slijedom ovih događaja, pozivamo vozače na oprez i prilagođavanje brzine kretanja stanju i uvjetima na cesti.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Interventne u noći 8. veljače nakon dojave o krađi na području Belvedera u Rijeci zatekli su nekoliko mlađih osoba s predmetima za koje se sumnjalo da potječu iz kaznenog djela. Svi su privedeni u I. policijsku postaju Rijeka gdje je utvrđeno kako je 21-godišnji hrvatski državljanin otuđio kutiju s polugotovim pekarskim proizvodima, koja je kod njega i pronađena. U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je saznala kako je tijekom noći 7/8. veljače zajedno s još dvojicom hrvatskih državljanima u dobi od 22 godine, iz dva vozila, također na području Belvedera otuđio sunčane naočale, odjeću i druge predmete. Otuđeni predmeti su pronađeni te će biti vraćeni vlasnicima. Tvrtka iz Zagreba i vlasnici vozila sveukupno su oštećeni za oko 2.000 kuna. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset