Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Otvoren prvi Lidl u Crikvenici – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.04.2018.

90. u Hrvatskoj

Otvoren prvi Lidl u Crikvenici

Ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, koja s novootvorenom trgovinom u Crikvenici trenutno broji 90 trgovina diljem Hrvatske.

Riječ je o prvoj Lidlovoj trgovini u Crikvenici, izgrađenoj prema novom konceptu gradnje i dizajna. Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Prvu Lidlovu trgovinu u Crikvenici svečano su otvorili voditeljica trgovine Nikolina Tomić, uz pomoć gradonačelnika Crikvenice Damira Rukavine. Lidl će u novoj crikveničkoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Moderni koncept gradnje i uređenja za još ugodniju kupnju Prodajni prostor moderne trgovine u Crikveniciiznosi cca 1300 m2.U trgovini je svoje radno mjesto pronašlo 11 zaposlenika,a kupcima će na raspolaganju biti natkriveni garažni prostor sa 96 parkirnih mjesta.

Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu veća prodajna površina, širi hodnici,sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjestaolakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom.Više prirodnog svjetlai prednja staklena stjenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utječu na svakodnevicu Lidlovih zaposlenika. Nove, moderne trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

Stanovnici Crikvenice i okolice tako su dobili modern u trgovinu za kupovinu, poznat u po najboljem omjeru cijene i kvalitete svih svojih proizvoda.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset