Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Od ponedjeljka Delnice imaju logopeda – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

50 korisnika usluga

Pojačan nadzor vozača

Rijeka Ponedjeljak, 16. siječnja 2017.

Vozio sa 3,37 promila

Rijeka Četvrtak, 12. siječnja 2017.

Od ponedjeljka Delnice imaju logopeda

D.K./Soundset | Četvrtak, 12. siječnja 2017.

Krajem prošle godine potpisan je sporazum sa 7 JLS s područja Gorskog kotara koje su se složile da i financijski potpomognu otvaranje radnog mjesto logopeda. 

Nakon raspisanog natječaja, izabrana je logopetkinja Maja Dragoslavić i koja u ponedjeljak započinje raditi u Delnicama u prostoru koji je Grad Delnice besplatno ustupio na korištenje.

Maja Dragoslavić radila je u Centru za odgoj i obrazovanje, u Centru za autizam, a zadnjih šest mjeseci jedan put tjedno odlazila je u Fužine gdje je provodila logopedsku rehabilitaciju s djecom s govornim i jezičnim teškoćama s područja Gorskog kotara. U tom periodu mogla je provoditi rehabilitaciju samo s 11 djece, iako su postojeće potrebe daleko veće; oko pedeset djece je na listi čekanja. Od ponedjeljka će im usluga logopeda biti svakodnevno dostupna, a sa Centrom Slava Raškaj dogovorena je supervizija i edukacija roditelja jedan put mjesečno.  

Za opremanje prostora iskoristi će se i sredstva prikupljena u prošlogodišnjoj akciji udruge "Djeci s ljubavlju" koja je humanitarnom akcijom već uspjela pribaviti 50.000 kn za logopedsku i didaktičku opremu. Kupljena je i  prijenosna logopedska oprema  a PGŽ je  Centru Slava Raškaj donirala 50.000 kuna za nabavu polovnog vozila kako bi njihovi stručnjaci imali čime odlaziti u Gorski kotar jedanput mjesečno, držati edukaciju za roditelje i provoditi superviziju. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset