Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Milenijska fotografija povodom Svjetskog dana protiv zlostavljanja djece – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

1600 SUDIONIKA

Milenijska fotografija povodom Svjetskog dana protiv zlostavljanja djece

D.K./Soundset | Petak, 06. studenog 2015.

Dječji domTić“ Rijeka organizirao je danas milenijsko fotografiranje na Riječkom lukobranu, a povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije zlostavljanja djece i 15. godišnjice rada „Tića“.Fotograf Šime Strikoman snimio je „milenijsku fotografiju“ sa više od 1600 sudionika.

Sudionici su na riječkom lukobranu formirali oblik „Tića“ na srcu promjera 45 m2, a u izvođenju fotografiranja uključila se Javna vatrogasna postrojba Grada Rijeke koja je svojim vozilom omogućiti podizanje fotografa na visinu od oko 30 - 40 m. 

Dječji dom„Tić“ već devet godina obilježava Svjetski dan prevencije zlostavljanja djece, kao aktivni član Međunarodne koalicije u kampanji za obilježavanje tog dana i partner organizacije WWSF u Republici Hrvatskoj. Ove godine će, kroz 19 dana aktivizma u studenom, organizirati tri aktivnosti od kojih je „milenijska fotografija“ prva u nizu, a slijede info-pult na Korzu i cjelodnevna aktivnost sa riječkim ambasadorima nenasilja odnosno  ambasadorima „Tića“. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset