Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Manifestacija "Hrvatska volontira" – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

PRIJAVE U TIJEKU

Manifestacija "Hrvatska volontira"

D.K./Soundset | Četvrtak, 04. svibnja 2017.

Hrvatska mreža volonterskih centara, organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom nastoji potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje.

Akcija "Hrvatska volontira" održava se sedmu godinu, od 22. do 27. svibnja. 

Na sudjelovanje u manifestaciji pozvane su sve neprofitne organizacije da organiziraju volonterske aktivnosti u koje mogu uključiti što veći broj građana, a koje će "krojiti po potrebama" zajednica u kojima djeluju, bilo da se radi o postojećim, redovnim aktivnostima organizacije ili o nekim novim aktivnostima osmišljenima isključivo za ovu prigodu.

Svoje aktivnosti organizacije mogu prijaviti do 16. svibnja 2017., putem online baze aktivnosti , na kojoj će se nalaziti popis svih aktivnosti koje će se odvijati u tjednu Hrvatska volontira.

Tema ovogodišnje manifestacije "Hrvatska volontira" je "Volontiraj! – biraj zajednicu u kakvoj želiš živjeti".

Ja sam građanin! Volontiram! Svojim angažmanom stvaram zajednicu u kakvoj želim živjeti!

Ovoga puta posebno se želi povećati svijest građana o važnosti njihove uloge u zajednici te promovirati vrijednosti i doprinos koje volontiranje ima na razvoj demokracije i aktivnog građanstva.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset