Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Dječja karnevalska povorka u Rijeci – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Fešta malenih

HNS podržao prosvjednike

Rijeka Ponedjeljak, 09. veljače 2015.

FOTO Dječja karnevalska povorka u Rijeci

M.Š. / Soundset | Ponedjeljak, 09. veljače 2015.

Održavanje Dječje karnevalske povorke u nedjelju pokazalo se kao najsunčaniji mogući izbor, jer je preko  4.900 djece u 61 karnevalskih grupa do maksimuma iskoristilo ugodno nedjeljno vrijeme za pokazati svoje maškarane kreacije.

Malo finale Riječkog karnevala 2015. proteklo je centrom grada i u dva i pol sata koliko je trebalo da se sve grupe pokažu mnogobrojnoj maloj i velikoj publici, pokazalo je svu silu najrazličitijih likova iz dječje mašte.

Bilo je tu zebrica, nogometaša, pilića, nota, dizalica, pankera, snjegovića, zmajića, strašila, ovčica… sve jedni slađi od drugih, ali ozbiljnih u namjeri da jednoga dana sudjeluju i u onoj „velikoj“ povorci.

Zabavni program na Korzu krenuo je prije same povorke, nastupom Prvih riječkih mažoretkinja i zborova Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, a održalo se i tradicionalno primanje predstavnike maškaranih grupa kod gradonačelnika Vojka Obersnela na pozornici na Korzu.

Na čelu šarene povorke, uz Meštra Tonija i Kraljicu Riječkog karnevala Stellu Paris, našli su se i njihovi mali pomoćnici – princ i princeza Filip Vinceljek i Lucija Pedić, te njihovi prvi pratitelji Thomas Velčić i Nika Marčelja i drugi pratitelji Bruno Smokvina i Kristiana Stipanićev. Iza njih, uz već ranije navedene likove, plesalo je još tisuće maškarica, čije je vesele i maštovite kostime nemoguće sve nabrojati i riječima opisati.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset