Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Osumnjičena za zlouporabu ovlasti – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Djelatnica kulturne ustanove PGŽ-a

Osumnjičena za zlouporabu ovlasti

D.K./Soundset | Četvrtak, 23. ožujka 2017.

Djelatnici Službe gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila kaznena djela iz domene gospodarskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je kao djelatnica kulturne institucije s područja Primorsko-goranske županije, u razdoblju od 1. rujna 2014. do 30. travnja 2016. godine, unošenjem neistinitih podataka u evidencije rada omogućila stjecanje protupravne imovinske koristi osobama koje s obzirom na svoj status nisu imale mogućnost rada. Riječ je o šest osoba koje su stekle su protupravnu imovinsku korist u iznosu od oko 9 000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 48-godišnjakinja je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporaba položaja i ovlasti te krivotvorenje službene ili poslovne isprave, kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset