Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Besplatni program osposobljavanja programera – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

GRAD RIJEKA

Otvoren prvi Lidl u Crikvenici

Rijeka Ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

Besplatni program osposobljavanja programera

D.K./Soundset | Utorak, 20. prosinca 2016.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kreće s provedbom projekta BootcamplT - besplatnog tromjesečnog programa intenzivnog osposobljavanja programera. 

Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe do 29 godina starosti s osnovnim informatičkim znanjem te dobrim poznavanjem engleskog jezika i to do 15. siječnja 2017. godine. 

S timom iskusnih predavača i mentora, od ožujka do lipnja 2017., dvadeset polaznika programa naučit će programsku logiku i pojedine programske jezike, raditi na konkretnim projektnim zadacima te savladati osnovne poduzetničke vještine. 

Program je organiziran uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država Zagreb i u suradnji s tvrtkama iz IT industrije koje su u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrom, tako da je edukacija istovremeno i prilika za zapošljavanje. Sudjelovanje na BootcamplT-ju je besplatno za sve polaznike uz uvjet pridržavanja obveza iz ugovora kojeg polaznici potpisuju prije početka programa osposobljavanja. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset