Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Besplatna radionica prijave projekata na Erasmus+ – Rijeka – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

CTK RIJEKA

Stanje na cestama

Rijeka Srijeda, 11. siječnja 2017.

Stanje na cestama

Rijeka Srijeda, 11. siječnja 2017.

Besplatna radionica prijave projekata na Erasmus+

D.K./Soundset | Srijeda, 11. siječnja 2017.

U petak 13. siječnja s početkom u 10 sati u Centru tehničke kulture Rijeka bit će održana besplatna radionica na temu prijave na natječaj programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. 

Radionica će biti održana uz financijsku potporu Agencije za mobilnost i programe EU te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a prijave na istu zaprimaju se do četvrtka 12. siječnja u 14 sati.

Na radionici će se govoriti o programu Erasmus+ općenito te o prijavi na natječaj, ispunjavanju obrazaca, pronalasku partnera, evaluaciji prijave i iskustvima onih koji su se već prijavljivali na projekte ovog programa. 

Radionica će se biti održana uz financijsku potporu Agencije za mobilnost i programe EU te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a na radionicu se može prijaviti slanjem maila na adresu hgalogaza@ctk-rijeka.hr.

S obzirom na široko područje programa Erasmus+, kao što je već rečeno, na radionici će biti obrađena područja razmjena mladih i usavršavanja osoba koje rade s mladima.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset