Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Pojačanje stiglo iz Oriolika – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

NK SLAVONIJA

Pojačanje stiglo iz Oriolika

Verica Rebrina | Utorak, 21. srpnja 2015.

Napadač Oriolika iz Oriovca, 24-godišnji Goran Jurić , novi je član požeškog NK Slavonije. Riječ je o igraču koji je u protekloj sezoni postigao seda pogodaka u Trećoj HNL istok te je bio najbolji igrač i drugi strijelac Oriovčana, koji su lani odigrali jednu od lošijih sezona zadnjih godina.

Poslije iznenadnoga odlaska Josipa Martinovića, prvoga klupskoga strijelca u protekloj sezoni koji je postigao 10 pogodaka , uprava Slavonije brzo je reagirala i pronašla novoga igrača, napadača koji bi trebao popuniti upražnjeno mjesto u momčadi plavih te dostojno zamijeniti Martinovića koji će se okušati u austrijskoj trećoj ligi.

Riječ je kako doznajemo o tehnički vrlo dobrom napadaču koji je prije dvije godine u dresu Oriolika postigao 19 pogodaka, a sezonu prije toga 15. Novi će igrač kako se očekuje i te kako pojačati redove Slavonije.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset