Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Požega

BISKUP ŠKVORČEVIĆ

Krstio šesto dijete obitelji Čikardić

Krstio šesto dijete obitelji Čikardić

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je Srednji Lipovac i u crkvi sv. Josipa predvodio je euharistijsko slavlje tijekom kojega je krstio Rebeccu, šesto dijete u obitelji Vlade i Anite Čikardić. Tom je prilikom brojnim vjerenicima ukazao na veličinu ovog događaja napose u hrvatskom populacijski teško osiromašenom društvu te roditeljima Čikardić izrazio poštovanje i zahvalnost zbog prihvaćanja dara života šestog djeteta.

INICIJATIVA

Knjigu svima učiniti dostupnom

Knjigu svima učiniti dostupnom

Iako na području Požeško-slavonske županije djeluje pet narodnih knjižnica koje se nalaze u svim gradovima, na žalost broj onih koji koriste uslugu knjižnice su vrlo porazni. Svega šest posto stanovnika koristi usluge knjižnica, dok je standard 15 posto. Iz tih je razloga ali i želje da knjiga bude svima dostupnija Gradska knjižnica i čitaonica Požege kao matična knjižnica pokrenula dva zamimljiva projekta.

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA

I ovoga ljeta zanimljivi programi

I ovoga ljeta zanimljivi programi

Nastavljajući i ove godine sa zanimljivim projektom Knjižnica bez zidova, Gradska knjižnica i čitaonica Požege ove će subote raditi u pješačkoj zoni gdje će najmlađima ponuditi zanimljive sadržaje. Toga će dana svima onima koji požele da postanu članovi knjižnice usluga upisa biti još pristupačnija. Na raspolaganju će imati akcijsku uspisnu godišnju cijenu od 50 kuna.

GRADSKO VIJEĆE

Prvi rebalans proračuna

Prvi rebalans proračuna

Vijećnici Gradskog vijeća grada Požege danas od 16 sati imaju sjednici Gradskoga vijeća na čijem će se dnevnom redu naći 14 točaka. Pa iako su sve točke važne pozornost će zasigurno plijeniti prvi relabans proračuna. Naime vijećnici su još krajem prošle godine usvojili proračun u iznosu od 77,9 milijuna kuna, no zbog poreznih reformi od početka ove godine i smanjenja prihoda od poreza određene se stavke prihoda i rashoda moraju uravnotežiti.

Članci 4960 od 3111

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
259
260
Sljedeća
Soundset