Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Požega

STRATEGIJA RAZVOJA GRADA POŽEGE

Smjernice za razvoj do 2020.godine

Smjernice za razvoj do 2020.godine

Zahtjevan i složen posao izrade strategije grada požege koji je trajao više od godinu i pol dana je završen. Požežani su dobili strategiju razvoja grada požege za razdoblje od 2015.do 2020.godine a u čijoj je izradi sudjelovalo više od stotinu osoba iz javnog, civilnog i privatnog sektora a sve s ciljem da se izradi jedan dokument koji će pomoći da Požega postane gradom u kojem će građani živjeti na razini razvijenih europskih gradova.

IZ POLICIJE

Novi oblik Internet prijevare

Novi oblik Internet prijevare

Posljednjih nekoliko dana policijski su službenici zaprimili više prijava građana čije su pretince elektroničke pošte kompromitirale nepoznate osobe. Naime, nepoznati počinitelj na još do sada neutvrđen način preuzima nadzor nad pretincem elektroničke pošte te već postojećim kontaktima, bez znanja stvarnog korisnika elektroničke pošte, šalje poruke sadržaja koji upućuje na to da se navedena osoba nalazi u inozemstvu te prijateljski traži novac kako bi se mogla vratiti kući.

Članci 3748 od 3111

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
259
260
Sljedeća
Soundset