Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Dvije radionice novih medija – Požega – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

OPPIDUM

Dvije radionice novih medija

Verica Rebrina | Petak, 24. srpnja 2015.

U Media Labu Oppidum bit će održane dvije zanimljive radionice. Na novim medijima predavači i sudionici će printati i programirati. Tako će svi imati priliku uživo vidjeti 3D printer, a naučit će i osnove programiranja na Arduino platformi. Radionice organizira udruga za mlade Oppidum.

Primjena ovih dviju novih medija je velika i raznovrsna od printanja plastičnih dijelova za automobile do printanja kukova, protezi i organa u bolnicama ali i sustava navodnjavanja.

Radionice će održati predavači iz otvorenog multimedijalnog laboratorija labOs iz Osijeka te  Vjekoslav Radišić čiji je blog proglašen trećom najboljom stranicom za sve vijesti o 3D printanju prema istraživanju stranice CGTrader community.

Za sve sudionike otvorene su prijave i to odvojeno za Arduino  i 3D printanje Obje će se radionice održavati istodobno od 10,30 sati .Aktivnosti vezane uz 3D printanje dio su projekata „Media Lab Oppidum“ i „2. AEROfest“ koje financiraju Zaklada KulturaNova, Ministarstvo kulture i Požeško-slavonska županija.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset