Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 POVRATAK ŠTREBERA - osvoji laptop za svog školarca! – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

PROMO

POVRATAK ŠTREBERA - osvoji laptop za svog školarca!

Soundset | Petak, 26. kolovoza 2016.

Šestu godinu zaredom Soundset Plavi nagrađuje školsko znanje. Najspretnije roditelje čekaju Lenovo laptopi a za manje spretne, Borovo je osigurao Startas cvičke.

Znanje je moć. I šansa za osvajanje sjajnih nagrada!

Soundset Plavi i ove ti godine omogućuje da pokažeš svoje osnovnoškolsko znanje i za svog školarca osvojiš Lenovo laptop koji dolazi s Windowsima 10, stereo zvučnicima, teži svega 580g, uz 2godine jamstva.

Ako i ne budeš jedan od pobjednika, ne brini, Borovo za tvog klinca osigurava Startas cvičke. U svojoj boji školu osvoji. Udobne i meke platnene Startas cvičke za školske dane. Na poklon (do kraja kolovoza) dobiješ i vrećicu za cvičke. Odaberi svoju boju između 10 ponuđenih.

Kviz znanja POVRATAK ŠTREBERA namijenjen je roditeljima ili skrbnicima osnovnoškolske djece, a sastoji se od pitanja s gradivom iz osnovne škole. 

Natjecanje se sastoji od kvalifikacija i pet malih finala. U ponedjeljak 29. kolovoza krećemo s kvalifikacijskim pitanjima. Prvih dvoje slušatelja koji najbrže ostave točan odgovor (sa svojim imenom i prezimenom) na govornom automatu 0800 2011, ulaze u dnevno finale.

Dnevna finala održavat će se u tjednu od 5. do 09. rujna, u poslijepodnevnom terminu Soundset Plavog. Dnevni pobjednici, koji pokažu najveće znanje osnovnoškolskog gradiva, bit će nagrađeni Lenovo laptopom, dok će drugoplasirani finalist za svojeg školarca osvojiti Startas cvičke, udobne I mekane a školarac bira između 10 boja.

Svi finalisti moraju dokazati kako su upravo oni roditelji ili pravni skrbnici djeteta osnovnoškolskog uzrasta. Pravila kviza znanja pročitaj ovdje!

Partneri u POVRATKU ŠTREBERA su Lenovo Hrvatska i Borovo.

Nagradni fon:

5 x Lenovo laptop s Windowsima 10, stereo zvučnicima, težak 580g, 2. Godine jamstva. Idealan za školsku torbu!

Utješne nagrade:

5 x Startas cvičke. U svojoj boji školu osvoji. Udobne i meke platnene Startas cvičke za školske dane. Na poklon (do kraja kolovoza) dobiješ vrećicu za cvičke. Odaberi  svoju boju između 10 ponuđenih.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset