Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.10.2017.

Vijesti

dm potvrdio vodeću poziciju na tržištu

dm u Hrvatskoj ostvario više od dvije milijarde kuna prometa

dm u Hrvatskoj ostvario više od dvije milijarde kuna prometa

U četvrtak, 19. listopada članovi Uprave dm-a predstavili su poslovne rezultate koji su potvrdili dm-ovu vodeću poziciju na tržištu drogerijskih proizvoda. U poslovnoj godini 2016./2017.1 dm je u Hrvatskoj ostvario 2,1 milijardu kuna prometa te rast od 5,4 % u odnosu na prethodnu poslovnu godinu. dm je uložio više od 74 milijuna kuna u modernizaciju 37 prodavaonica, novi logistički centar te otvorenje dvaju specijaliziranih odjela bezreceptnih medicinskih proizvoda (OTC).

Hit skijaško odredište

Obertauern - Mi smo snijeg

Obertauern - Mi smo snijeg

„Pedeset nijansi bijele“ bio bi lijep naslov uspješnice, koju Obertauern, zimsko hit-odredište savezne pokrajine Salzburg, piše već godinama. U svim varijacijama od pršića do firna, starog zrnatog snijega, od pahuljastog do kompaktnog, snježna raskoš ima glavnu ulogu u izuzetno dugoj zimi na Obertauernu. Od ranog početka sezone u studenom do skijanja na suncu početkom svibnja, gosti zimske sezone na Obertauernu razmaženi dobrim snijegom mogu se pouzdati u dobre uvjete na stazama.

Članci 112 od 29050

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
2420
2421
Sljedeća
Soundset