Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kako poslovati (online)? – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

41. Business Cafe u Zagrebu

Kako poslovati (online)?

Soundset | Utorak, 07. studenog 2017.

41. Business Cafe u Zagrebu održat će se 16. studenog 2017. od 18 do 21 h u restoranu Spoon (City Plaza, drugi kat).

Sedmu godinu u Zagrebu, Business Cafe završava s temom "Kako poslovati u Hrvatskoj i kako poslovati online". Gosti poduzetnici su Josipa Maslać – Peričević, vlasnica Naftaline, koja čak 35 godina uspješno posluje u „umirućoj“ tekstilnoj industriji, nominirana u ovogodišnjem Izboru za Najbolju poduzetnicu u Hrvatskoj u organizaciji Women in Adria te Dražen Tomić, vlasnik portala www.ictbusiness.info, dok su stručni gosti Marcel Majsan, predsjednik Udruge E-commerce Hrvatska, Maja Bajza iz CorvusPaya te Ivona Platnar Anić iz knjigovodstvenog servisa Biro 59.

Velik je broj tzv. networking evenata, a Business Cafe stavlja fokus na samo poduzetničko putovanje – na ono što se sve zaista događa putem kad se krene graditi i voditi vlastiti biznis, na necenzurirane ljudske poslovne priče, ne samo na korisne informacije kako i gdje
nešto napraviti. Po prvi puta nakon sedam godina poslovanja u Zagrebu počinje i After Business cafe party - nakon Business Cafea u Spoonu, susret malih poduzetnika se nastavlja u restoranu Il Camino, Nova Galerija, Špansko.

Business Cafe predstavlja druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti i putem franšize posluje u sedam zemalja. Pokrenut je prije sedam godina u Zagrebu s dvije osnovne poruke – nismo sami i moguće je uspjeti. U sedam godina održano je više stotina događanja u šest država i 50-ak gradova, ispričano više od 700 poduzetničkih priča, a Business Cafe je posjetilo više od 10 000 gostiju i sklopljeno je više od 20 milijuna eura poslova. Više aktualnih informacija o Business Cafeu mogu se pratiti na www.businesscafe.info.

Ulaznice (uključuju kavu i piće, Business Cafe u Spoonu i After Business Cafe party u Il Caminu) možete nabaviti uplatom 200 kn (26 EUR) na HR6823600001102169697 uz prethodnu najavu na info@zaokret.com.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset