Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Predstavljena nova mobilna aplikacija Gourmet & Wine Lovers – Istra – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

ENO-GASTRONOMIJA

Predstavljena nova mobilna aplikacija Gourmet & Wine Lovers

I.Š./Soundset Giardini | Petak, 11. ožujka 2016.

Istarski župan Valter Flego i gradonačelnik Pule Boris Miletić prisustvovali su jučer u muzejsko galerijskom prostoru Sveta Srca u Puli na prezentaciji nove mobilne aplikacije Gourmet & Wine Lovers.

Prezentacija je to turističke zajednice Istarske županije koja je pripremila pravu poslasticu za za sve ljubitelje eno-gastronomije, a sadrži atraktivne gastronomske sadržaje: najbolje restorane i konobe, vinare, maslinare i uljare.

Prezentaciju je prisutnima predstavio direktor turističke zajednice Istarske županije g. Denis Ivošević, te je istaknuo kako ova aplikacija nudi i dvadesetak TOP gourmet itinerara kreiranih kako bi turiste potaknuli na dodatne istarske doživljaje.

Aplikacija će funkcionirati na način da će svaki posjetitelj koji je aplikaciju besplatno preuzeo i postavio na svoj uređaj, biti lociran, te će mu biti ponuđen određeni itinerar iz ponude, prema mjestu na kojemu se nalazi.

„Ključna riječ ovdje je spajanje unutrašnjosti, mora, turizma, poljoprivrede i novih sadržaja. U aplikaciju će ući i novi agroturizmi, riječ je o živom organizmu koji je otvoren za nadograđivanje. Na nama je da kreiramo, spojimo i ponudimo sadržaje turistima“, izjavio je Flego.

„Ova aplikacija hvale je vrijedan projekt,radi se o svjetskom standardu, kako za naše građane koji cijene gastronomiju tako i za naše posjetitelje, naše turiste koji će upravo pomoću ove aplikacije lakše doć do proizvođača usluga i iskoristiti sve ono što Istra pruža, na najbolji mogući način“ rekao je gradonačelnik Boris Miletić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset