Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Otvoren Pula City Mall – Istra – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

sponzorirani članak

Pula dobila svoj City Mall!

Istra Ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

Otvoren Pula City Mall

Sponzorirani članak | Petak, 02. rujna 2016.

U povijesti Pule i Istre datum 1.9.2016. će zauvijek ostati zapisan kao prvi radni dan Pula City Malla – prvog jedinog i najvećeg trgovačkog centra u Istri. 

Više od 18 vrhunskih brandova zablistalo je u punom sjaju i utažilo kroničnu želju Puležana i Istrijana za pravim shoppingom. Osim punjenja vrećica u trgovinama: C&A, Deichmann, dm, Dominik srebrnarnica, Farmacia, Galileo, Hervis, Interspar, Kik, Leggiero bar, Mass Shoes, Müller, New Yorker, Sportina, Tele2, Top Shop, Western Union i ZOO CITY, brojni gosti su mogli uživati u zabavnom programu za cijelu obitelj.

Posjetitelje su paradom u 9.00 sati dočekale Pulske mažoretkinje, kupci su za ostvaren iznos od 200 kn nadalje mogli zavrtjeti kolo sreće i osvojiti vrijedne nagrade Pula City Malla, a programom je ravnao iznimno raspoloženi Dragan Turina - Šajeta. U kreativnoj radionici izrade vrećica, brojni mališani su kreirali obiteljsku vrećicu za shopping i po prvi puta nakon ljetnih praznika zamazali ručice i pripremili se za naporne školske i vrtićke obaveze.

Nakon jutarnje uvertire, u veselom tonu nastavili smo s dvonožnim i četveronožnim žonglerima i uličnim zabavljačima Kreativnog cirkusa iz Pule, a glavna zvijezda programa bio je pas Elvira koji je svojim akrobacijama i žonglerskim vratolomijama javnosti službeno obznanio da je Pula City Mall „pet friendly“ centar. Stoga u svaki budući shopping slobodno povedite kućnog ljubimca!

Program smo završili oslikavanjem lica, a priču za laku noć su brojnim klincezama i klincima ispričali animatori udruge Birkina iz Pule.

Sve aktualnosti o vašem novom City Mallu i pogodnosti povodom otvorenja možete pratiti na internetskoj stranici www.pulacitymall.hr; kao i na facebooku, instagramu, snapchatu i twitteru.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom potvrdili status Pula City Malla kao novog modnog, lifestyle i shopping središta u Puli i Istri! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset