Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kazališna predstava "Kristijan" na internetu – Istra – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

U OKVIRU PROJEKTA "MOZAIK"

Kazališna predstava "Kristijan" na internetu

I. K. / Soundset Giardini | Srijeda, 13. travnja 2016.

U okviru projekta „MOZAIK- Pomoćnici u nastavi za integraciju učenika u Istri“ organizirana je kazališna predstava „Kristijan“ koju možete pratiti putem live streamniga od 12. do 14. travnja 2016. godine u terminu od 9.30 sati  i 11.00 sati na sljedećem linku  www.istralive.com .

Naime, zahvaljujući projektu MOZAIK – za 169 učenika diljem Istre osigurano je 137 pomoćnika u nastavi. Projekt se provodi 12 mjeseci, od 25. kolovoza 2015. do 24. kolovoza 2016. godine. Pomoćnici u nastavi i stručno komunikacijski posrednici za učenike s teškoćama u razvoju u redovnim i posebnim osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama u Istarskoj županiji omogućuju im potpunu integraciju te stvaraju preduvjete za njihovo buduće djelovanje u društvu i osposobljenost za život i rad. Projekt „MOZAIK“ u ukupnoj vrijednosti od  gotovo pet milijuna  kuna sufinanciran je iz  Europskog socijalnog fonda  s iznosom od 2.5 milijuna kuna, dok razliku od nešto više od 2.445 milijuna kuna sufinanciraju nositelj projekta Istarska županija i šest gradova osnivača škola (Grad Pula, Labin, Umag, Poreč, Rovinj, Pazin) sukladno obimu angažmana pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskih posrednika u ustanovama kojima su oni osnivači.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset