Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 AUDIO Gari Cappelli: Ne govori se o turističkoj sezoni nego turističkoj godini – Interview tjedna – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

Vruća sjedalica

AUDIO Gari Cappelli: Ne govori se o turističkoj sezoni nego turističkoj godini

Ana Dukić | Srijeda, 28. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "Vruća sjedalica" gostovao je ministar turizma Gari Cappelli, a s njim smo razgovarali o ovogodišnjoj turističkoj sezoni i planovima u hrvatskom turizmu. 

Od početka godine do sredine lipnja u Hrvatskoj je boravilo oko 4,5 milijuna turista, što je 22 posto više nego lani, dok je sa 16 milijuna noćenja ostvaren porast od 24 posto.

"Da, uistinu kao što ste i sami vidjeli preko visitora pratimo zaista detaljno i brojke su impozantne s obzirom na ono što se i planiralo, negdje i prosjek Europske unije zajedno, možemo reći da sve brojke prate jedan očito dobar, kvalitetan rad. Hrvatska je prepoznata na svim tržištima Europe i svijeta..."

Navodno su i odlične najave bukinga za posezonu za listopad, pa čak i studeni?

"Ja sam već u puno navrata rekao i vaše kolege me koji put pitaju zašto govorim stalno odjednom se od mene čuje, recimo od jednog ministra da se ne govori o turističkoj sezoni nego se govori o turističkoj godini..."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset