Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 AUDIO Zlatko Mateša: Hrvatska mora ostvariti konsenzus glavnih političkih sastavnica – Interview tjedna – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

Vruća sjedalica

AUDIO Zlatko Mateša: Hrvatska mora ostvariti konsenzus glavnih političkih sastavnica

Srijeda, 17. svibnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "Vruća sjedalica" gostovao je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, a s njim smo razgovarali o aktualnostima u politici i u sportu. 

Za početak ćemo malo o politici. Kao bivši predsjednik Vlade dali ste uz Franju Gregorića i Nikicu Valentića podršku premijeru Andreju Plenkoviću kada je smijenio MOST-ove ministre koji nisu podržali svog kolegu ministra Zdravka Marića. Čekaju li nas po vama novi izbori ili Andrej Plenković ipak može okupiti tanku većinu u Saboru?

"Prije svega treba reći da se ne radi o tome čiji su ministri nego se radi o principu funkcioniranja Vlade kao i bilo kojeg drugoj tima koji mora donositi značajne odluke gdje je, zapravo zajedništvo, razumijevanje i međusobna podrška svih sastavnica jednog takvog tima užasno važna, u tom kontekstu je ono što sam ja govorio...Hrvatska mora ostvariti konsenzus glavnih političkih sastavnica oko najbitnijih pitanja razvoja države..."

Tko su naše najveće olimpijske sportske nade za koje već sada možete staviti ruku u vatru da će se s Olimpijskih igara u idućem desetljeću vraćati s medaljama? Osim toga postoji projekt HOO-a "Od sportske škole do Olimpijskih igara" u kojemu se sigurno već naziru buduće hrvatske sportske nade.

"Što se tiče naših nada, to je stvarno teško reći jer ,i sami ste rekli, svaki put nas netko novi iznenadi i mislim da je nekorektno nekoga isticati..."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset