Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 AUDIO Lovro Kuščević: Svi imaju obvezu u roku 18 mjeseci izvršiti svoje radove – Interview tjedna – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

Vruća sjedalica

AUDIO Lovro Kuščević: Svi imaju obvezu u roku 18 mjeseci izvršiti svoje radove

Srijeda, 31. svibnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "Vruća sjedalica" gostovao je ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević s kojim smo razgovarali o energetskoj obnovi višestambenih zgrada i odgojno-obrazovnih institucija. 

Ministre Kuščeviću, plan vam je prilično ambiciozan. Prvi je financiranje energetske obnove višestambenih zgrada, za što ste uspjeli povećati iznose, kako vam je to uspjelo?

"Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja se uhvatilo posla i mi smo proteklih, gotovo godinu dana utrošili na izradu, dobrih i kvalitetnih programa. Programe smo usuglasili s Ministarstvom regionalnog razvoja, s Europskom komisijom i pripremili naše osobe, dakle tu mislim stalne uprave i na ravnatelje javnih ustanova, pripremili za natječaj..."

Kada će početi prvi radovi?

"Rokovi su sljedeći ovih dana ,možda su neki veći i dobili, dobit će se odluke o odobrenju sredstava. Tada teče rok od 45 dana za žalbu ako nitko ne izrazi žalbu u roku 45 dana će se sklopiti ugovor o sufinanciranju i nakon toga kreće izvođenje radova. Dakle, svi imaju obveze u roku 18 mjeseci dovršiti svoje radove..."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset