Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 AUDIO Krešimir Macan: Pravi je trenutak da Plenković raspiše prijevremene izbore – Interview tjedna – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

Vruća sjedalica

AUDIO Krešimir Macan: Pravi je trenutak da Plenković raspiše prijevremene izbore

Srijeda, 07. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "Vruća sjedalica" gostovao je jedan od vodećih stručnjaka za političku komunikaciju Krešimir Macan, a s njim smo razgovarali o tome tko je pobjednik, a tko gubitnik lokalnih izbora i je li priča gotova. 

Koji je po vama razlog da je HDZ pobjednik ovih izbora, uspjeli su osvojiti mjesto gradonačelnika Splita, imaju župane u većini županija, a dobili su i MOST u njihovoj utvrdi Metkoviću i Dubrovačko neretvanskoj županiji?

"Oni su u dva ciklusa parlamentarnih izbora bili su u uzlaznoj putanji, dakle oni su pobjednici zadnjih parlamentarnih izbora, imaju vlast na državnoj razini, jednostavno su to dobro iskombinirali, pristupili su kampanji na najozbiljniji način od svih, imaju najbolju organizaciju i jednostavno svaki put kad naprave kampanju imaju dobre rezultate..."

Je li pravi trenutak za Plenkovića da raspiše parlamentarne izbore?

"Pa da. Ako je smisao napraviti što bolje rezultat, apsolutno da, odgovara mu ovaj trenutak. Njemu jedinom odgovara ovaj trenutak da raspiše sada prijevremene parlamentarne izbore..."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset