Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 "Creepy Joe" stigao - prometni kolaps uz helikoptere i čamce sa specijalcima – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Neviđene mjere osiguranja

"Creepy Joe" stigao - prometni kolaps uz helikoptere i čamce sa specijalcima

Marko Štefelić | Srijeda, 25. studenog 2015.

U Zagrebu počinje regionalni sastanak procesa Brdo-Brijuni koji okuplja čelnike zemalja jugoistočne Europe.

NOVO: Prije prolaska kolone američkog potpredsjednika Joea Bidena, jedan od policajaca je pri prelasku tramvajske pruge na Aveniji Dubrovnik doživio prometnu nesreću. Pri padu s motocikla se ozlijedio, a težina njegovih ozljeda nije poznata.

STARO: Biden će se prvo susresti s premijerom Milanovićem u Banskim dvorima, a nakon toga slijedi sastanak s Kolindom Grabar Kitarović na Pantovčaku. U popodnevnim satima zakazan je sastanak Brdo- Brijuni, a izjave za novinare dobit ćemo tek večeras.

Potpredsjednika SAD-a Joe Bidena u njegovoj domovini "krasi nadimak" Creepy Joe. Joe Biden neobično se ponaša u blizini žena i (pre)često povređuje njihov osobni prostor. Na previše intimnu razdaljinu tako se približava svojim suradnicama, pa čak i novinarkama koje prate rad Bijele kuće. Jedan od najpoznatijih primjera je kada je u veljači 2015. pred TV kamerama na uho šaputao i neprimjereno dirao Stephanie Carter i to čitavo vrijeme dok je njezin suprug Ashton Carter prisezao za novog ministra obrane SAD-a, pišu 24 sata. 

U delegaciji koja je dočekala Bidena su, među ostalima, bili Josip Buljević, predsjedničin savjetnik za nacionalnu sigurnost, Dario Mihelin, savjetnik za vanjsku politiku i suprug predsjednice RH, Jakov Kitarović. Zanimljivo, Bidena nije dočekao nitko iz najvišeg državnog vrha. 

Naš fotoreporter koji je s vrha Vjesnikovog nebodera pratio situaciju u Zagrebu, uspio je dokumentirati i da su zbog Bidena, Zagreb nadlijetali helikopteri, a vidjeli smo i nešto čemu se doista nismo nadali. Rijekom Savom plovili su gumenjaci sa specijalcima...

Joe Biden stigao je nešto iza 8 sati u Zračnu luku Pleso u zrakoplovu Air Force 2. Nakon toga, uz neviđene mjere osiguranje, odvežen je u hotel Westin u središte Zagreba. To je uzrokovalo totalni prometni kolaps. Naime, i inače je u metropoli gužvetina u vremenu od 7.30 do 9 sati, a ovo je dovelo do totalnog zastoja svega. Prometa na cestama, autobusnog i tramvajskog prometa...

Sastanku, koji organiziraju predsjednici Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i Slovenije Borut Pahor, prisustvovat će svi čelnici zemalja jugoistočne Europe.

Počasni su gosti američki potpredsjednik Joe Biden, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer.

Mjere sigurnosti su na najvišoj mogućoj razini nakon nedavnog terorističkog napada u Parizu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset