Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Svjetska skijaška elita na Sljemenu – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.04.2018.

Snježna kraljica

Preminuo Ivo Brešan

Hrvatska Utorak, 03. siječnja 2017.

Svjetska skijaška elita na Sljemenu

Utorak, 03. siječnja 2017.

Skijaški spektakl Snježna kraljica stigao je po deseti put u Zagreb. Nakon ženske sve je spremno za mušku i revijalnu utrku.  

Ivica Kostelić sa Sljemena kao najbolje rezultate pamti tri druga i jedno treće mjesto. Iako zbog ozljede koljena nije u formi u kojoj smo ga navikli gledati, u dobrom raspoloženju dočekuje svoj nastup, a možda i posljednji u karijeri pred domaćom publikom. Sutra u 19:45 počinje skijaški spektakl povodom 50. godišnjice FIS Svjetskog kupa. Skijaškom stazom od Katedrale do Manduševca, koja je duga 168 metara, spustit če se ukupni pobjednici Svjetskog skijaškog kupa. Ovo su samo neki od skijaških velikana koji će skijati centrom Zagreba. Utrci će na istoj stazi prethoditi izvlačenje startnih brojeva za mušku utrku kada će se 15 najboljih slalomaša svijeta spustiti Bakačevom do Jelačić placa na skijama po svoje startne brojeve za sutrašnju utrku.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset