Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Smrt 24-godišnjaka na Ultri – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

PU splitko-dalmatinska

Smrt 24-godišnjaka na Ultri

Ana Dukić | Ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je o smrtnom slučaju 24-godišnjaka na Ultra festivalu, prenosi Index.hr . 

Oko 20.30 sati prišli su mladiću u Ulici 8. mediteranskih igara kod poljudskog stadiona s namjerom utvrđivanja identiteta. Sumnjali su, da nosi drogu sa sobom. 24-godišnjak je počeo bježati, no nije daleko stigao. Uhvatili su ga i stavili mu lisice kako bi ga spriječili da ponovno bježi. Zajedno su krenuli ka vozilu kako bi ga prebacili u postaju.

Mladiću je pozlilo. Policajac je pokušao pomoći, dok je kolega pozvao liječničku pomoć. 24-godišnjaka su odveli u bolnicu, kasnije su primili vijest da je umro.

"Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo", kažu u policiji.

Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju. Istražit će cijeli slučaj.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset