Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hrvati sve više uživaju u svojim dvorištima: U JYSK-u kupili 20 posto više vrtnog namještaja – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

JYSK predstavio novi asortiman vrtnog namještaja

Hrvati sve više uživaju u svojim dvorištima: U JYSK-u kupili 20 posto više vrtnog namještaja

Petak, 20. travnja 2018.

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK predstavio je novi asortiman vrhunskog vrtnog namještaja s danskim potpisom. Nova kolekcija odiše jednostavnim luksuzom, a krase ju tople boje, razni uzorci inspirirani prirodom te pročišćene linije. Kroz tri teme – Hygge, Simplified luxury i Urban roots, donosi inovativne trendove i dizajnerska rješenja za opremanje eksterijera.

Još donedavno su vanjski prostori u cijeloj jugoistočnoj Europi, pa tako i u Hrvatskoj, bili zanemareni. No, stvari su se polako počele mijenjati s procvatom turizma, a u zadnjih desetak godina i mi smo počeli njegovati i cijeniti kulturu življenja na otvorenom.

U prilog tome govori činjenica da je prodaja vrtnog namještaja u JYSK-u tijekom sezone 2017. porasla za 20 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.

S obzirom na to da je u danskoj kulturi življenja provođenje vremena na otvorenome važan dio svakodnevice, ove je sezone JYSK odlučio poseban naglasak staviti na vrtni namještaj kojim je ideja dio tih vrijednosti prenijeti i na zemlje naše regije. Da smo na dobrome putu tome potvrđuju i poslovni rezultati koji ukazuju na trend povećanja prodaje vrtnog namještaja“, izjavila je Vesna Kukić-Lončarić, direktorica JYSK-a za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Velika pažnja se posvećuje materijalima, zidnim i podnim oblogama, ali i zelenilu i bilju. Prevladava skandinavski dizajn, ali i klasični stilovi. Koristi se puno drveta i prirodnih materijala“, kazao je arhitekt Robert Križnjak govoreći o trendovima uređenja eksterijera.

Nova kolekcija JYSK vrtnog namještaja već je dostupna u svim JYSK trgovinama u Hrvatskoj te će sigurno zadovoljiti potrebe svih koji svoje dvorište ili terasu požele pretvoriti u vlastiti kutak sreće.

Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranicite Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.hr.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset