Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Radionica prehrane za kojom su poludjeli Hrvati! – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

PALEO LCHF KUŽINA

Radionica prehrane za kojom su poludjeli Hrvati!

Ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Uskoro u Zagrebu kreće   PALEO LCHF KUŽINA,  radionica prehrane za kojom su poludjeli Hrvati i Hrvatice. Radionica se održava 27.siječnja 2018 u prostorijama Enzita Heksagon na Velesajmu, u trajanju od 10,00 do 15,00 h.

Za gostovanja nutricionistice Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk- showu „ Ženska priča“, između ove dvije Šibenke se rodila ljubav na prvi pogled i obostrana želja za suradnjom. Kako su ulaznice za Žensku priču planule u rekordnom roku, dvije
svestrane Šibenke su show čak morale reprizirati, nakon čega su i odlučile publici dati ono što ih i traže, a to je PALEO LCHF KUŽINA, radionica zdrave prehrane, uz puno kužinavanja te još više smijanja. Tako je rođena ideja za pokretanjem zajedničkog projekta na kojem će sudionici moći čuti sve o prehrani koja je zaludjela Hrvate, i to kroz ugodan i zabavan razgovor, da bi potom i sami sudjelovali u pripremi raznih jela po unaprijed dogovorenim jelovnicima. 

Zabavno-edukativna radionica PALEO LCHF KUŽINA će se održati u subotu 27.siječnja 2018 u prostorijama Enzite Heksagon na Zagrebačkom velesajmu u trajanju od 10,00 do 15,00 h. Primati će maksimalno 28 sudionika. Prijave i sve informacije na: paleolchf.kuzina@gmail.com ili 091/552-0611.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset