Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Predsjednica dala mandat za sastavljanje Vlade Andreju Plenkoviću – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

91 potpis

Predsjednica dala mandat za sastavljanje Vlade Andreju Plenkoviću

Davor Rendulić | Ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović dala je mandat za sastavljanje nove Vlade predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću, koji joj je u podne u Uredu predsjednice predočio 91 potpis izabranih saborskih zastupnika.

Predsjednica je izjavila kako je s Plenkovićem obavila razgovor nakon što joj je donio 91 potpis, čime je dokazao da uživa povjerenje većine izabranih saborskih zastupnika, te mu je uručila mandat za sastav nove 14. hrvatske Vlade.

"Čestitam vama na skupljenim potpisima odnosno dobijenoj potpori u tako kratkom vremenu i izražavam zadovoljstvo što su svi čimbenici političkog života pokazali odgovornost. Svi mi želimo da slijedeća hrvatska Vlada bude stabilna, konstruktivna i djelotvorna", poručila je Grabar Kitarović.

"Prioritet nove vlade odnosit će se na budućnost i gospodarstvo ali i na vanjske čimbenike u vezi čega očekujem tijesnu suradnju s predsjednicom Republike", kazao je Andrej Plenković. Poručio je kako je vrijeme za novu, modernu Hrvatsku u kojoj će se svi građani osjećati jednakopravnima i sigurnima. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset