Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kazimir Bačić predložen za ravnatelja HRT-a – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

Odbor za medije

Kazimir Bačić predložen za ravnatelja HRT-a

Petak, 17. veljače 2017.

Saborski Odbor za informiranje i medije danas je nekadašnjeg šefa HRT-ove tehnologije Kazimira Bačića predložio za novog glavnog ravnatelja HRT-a. 

Međutim, HDZ i Most nisu postigli suglasje oko kandidata kojega će Saboru predložiti na imenovanje. HDZ-ovci na Odboru glasali su za Bačića, a 'mostovac' Hrvoje Runtić bio je protiv. Za Bačića je ruku diglo šest članova Odbora,a suzdržana su bila trojica SDP-ovaca.

Jasen Mesić, saborski zastupnika HDZ-a, je odbio oporbene zahtjeve da se izjasni je li prijedlog oko glavnog redatelja usuglašen između HDZ-a i Mosta.

"Kako će koja stranka iznijeti stav vidjet će se u plenarnom glasovanju, na svakom od nas je da odluči koji će prijedlog podržati", rekao je Mesić.

"Nakon višednevnih razgovora, Most je odlučio podržati Blagu Markotu, sadašnjeg v.d. glavnog ravnatelja HRT-a", poručio je Mostovac Hrvoje Runtić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset