Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Počinje 3. izdanje sajma Pravo doba – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Za 50+

Počinje 3. izdanje sajma Pravo doba

Soundset | Srijeda, 17. svibnja 2017.

Počinje treće izdanje sajma PRAVO DOBA koji promiče i aktivno sudjeluje u podizanju kvalitete života u starijoj dobi. PRAVO DOBA na Zagrebačkom velesajmu održava se od 18. do 20. svibnja 2017. godine. Radno vrijeme sajma je od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.

Uzimajući u obzir trend rasta udjela generacije 50+ u ukupnom stanovništvu Republike Hrvatske, ovaj Sajam organizira se s ciljem podizanja društvene svijesti o važnosti promicanja zdravog i aktivnog starenja.

Na Sajmu je prisutno 65 izlagača, koji će ponuditi odgovore na najčešća pitanja, poput očuvanja ili poboljšanja zdravlja, kreativnog korištenja slobodnog vremena, osiguranja njege u poznim godinama te integracije u društvo i ostvarenje međugeneracijske komunikacije.

Ulaskom u pedesete i šezdesete godine pojavljuje se dovoljno slobodnog vremena za bavljenje aktivnostima koje su do tada bile zanemarivane uslijed roditeljskih, poslovnih i drugih obaveza. Na Sajmu će biti prezentirani programi putovanja i učenja za starije i različite kreativne radionice, koje će potaknuti mnoge na odabir novog hobija i novih aktivnosti.

Kako je dobro zdravlje temelj i uvjet za aktivan život, izlagači i predavači će dati zanimljive i korisne informacija o očuvanju i poboljšaju zdravlja. Lječilišta, toplice, poliklinike prezentirat će svoje usluge i nuditi pogodnosti.Ulaskom u stariju dob katkad se pojavi potreba za dodatnom njegom i upotrebom pomagala, stoga će domovi za starije osobe na Sajmu prezentirati svoju ponudu, dok će tvrtke s opremom, aparatima i pomagalima ponuditi svoje proizvode i savjetovati o njihovoj primjeni.  

Održat će se i panel diskusiju na temu Pedesete - novi početak ili početak kraja? Sudionice panela su i osnivačice portala „One nastupaju“, sve redom žene koje su ostavile traga u profesionalnom životu i javnosti; Ankica Mamić, Snježana Mlinarević, Jelena Skorup, Diana Glavina i Mladenka Šarić. Nakon otvorenja Sajma na programu je zanimljiv panel na temu Srebrna ekonomija - razvoj tržišta proizvoda i usluga za starije osobe.

Dio izlagača je uključen u akciju BESPLATNI MALI SISTEMATSKI PREGLED I SAVJETOVANJA, prilikom kojeg se pregledi i savjetovanja obavljaju na izložbenim prostorima. Mnogi izlagači pripremili su posebne akcije i nagrade za posjetitelje, te interesantne prezentacije na Otvorenoj pozornici. U suradnji sa suorganizatorima pripremljene su radionice, predavanja i okrugli stolovi za stručnjake i široku posjetu.

Više informacija na www.zv.hr/pravodoba i www.facebook.com/pravodoba

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset