Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Plenković: Za stanje u Agrokoru kriva bivša uprava, ali i bankari – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

Za HRT

Plenković: Za stanje u Agrokoru kriva bivša uprava, ali i bankari

Srijeda, 17. svibnja 2017.

Za teško stanje u Agrokoru prije svega je odgovorna bivša uprava. 

No, dio odgovornosti snose i bankari. Poručio je to premijer Andrej Plenković za HRT-e. Komentirao je želju Davora Stiera za prijevremenim izborima i njegovo žaljenje zbog razlaza s Mostom.

"Kolega Stier kaže da je jako puno gradio ovu koaliciju, točno. On je pridonio, ali ne više od mene. O tome je li nekome ovoliko ili onoliko žao, to u politici je možda osobni stav, ali ovo je posao u kojem se očekuje da radite za javno dobro, da budete odgovorni, da donosite odluke, a odgovornost za odlazak iz Vlade je, prije svega na Mostu", pojasnio je Andrej Plenković.

O najavljenoj rekonstrukciji Vlade, više će reći nakon lokalnih izbora.

"Mi ćemo dogovoriti popunjavanje ministarskih mjesta kao plod razgovora s budućim partnerima u rekonfiguriranoj parlamentarnoj većini, dakle to je ono što je bitno. U ovom trenutku na stolu je samo popunjavanje ministarskih mjesta, ja ne želim predjudicirati tijek tih razgovora, međutim ono o čemu danas razmišljamo je to", istaknuo je Plenković. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset