17.01.2017.

Hrvatska

Komadina, Lalovac, Ostojić i Grbin novi potpredsjednici SDP-a

Komadina, Lalovac, Ostojić i Grbin novi potpredsjednici SDP-a

Nakon što su izabrali predsjednika, SDP-ovci u Zagrebu izabrali su novi Glavni odbor i Predsjedništvo. Na konvenciji u Zagrebu okupilo se oko 2300 izaslanika. Za potpredsjednike SDP-a delegati su izabrali Zlatka Komadinu, Borisa Lalovca, Rajka Ostojića i Peđu Grbina. Komadina je dobio 792 glasa, Lalovac 766, Ostojić 676, a Grbin 662. Uz njih su se još kandidirali Siniša Hajduković i Predrag Fred Matić.

Marić otkrio kada će Vlada odlučiti o mogućoj kupovini INA-e

Marić otkrio kada će Vlada odlučiti o mogućoj kupovini INA-e

Ministar financija Zdravko Marić, gostujući u Dnevniku Nove TV, je govorio o mogućnosti da Vlada kupi INA-u. ''To je jako kompleksna tema i pitanje koje je u ovom trenutku teško sažeti s jednim odgovorom da ili ne'', kazao je Marić.Za mađarski dio je kazao kako ''vrijedi dosta'' na tržištu.Upitan kada će se donijeti odluka o mogućoj kupovini Ine Marić je kazao: 'Kad budemo spremni na to. To nije odluka koja se donosi preko noći''.

krenulo glasovanje

Advent ide u obranu titule najboljeg u Europi

Advent ide u obranu titule najboljeg u Europi

Advent u Zagrebu krenuo je u obranu titule najboljeg u Europi. Sljedećih deset dana na portalu European Best Destinations možete dati svoj glas, a za što potpuniji doživljaj Adventa u Zagrebu, u glavnom hrvatskom gradu u utorak i srijedu boravit će "originalni" Djed Mraz iz Laponije, najavili su iz turističke zajednice. Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u utorak u 18 sati u Ledenom parku, gdje će djeca djedu moći kazati sve svoje želje.

9. prosinca početak suđenja Vidoševiću?

9. prosinca početak suđenja Vidoševiću?

Datum početka suđenja bivšem predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Nadanu Vidoševiću, zbog optužbi da je iz institucije kojoj je godinama bio na čelu izvukao najmanje 39 milijuna kuna, trebao bi biti određen 9. prosinca. Naime, jučer se zbog Vidoševićeve bolesti tj. visoke temperature nije održalo pripremno ročište na Županijskom sudu u Zagrebu. Neslužbeno se doznaje da su u prosincu sazvana već tri ročišta tako da je izgledno da je izgledno kako će bivši čelnik HGK-a i drugi osumnjičeni na optuženičku klupu još ove godine.

od nove godine

Poskupljuje cestarina?

Poskupljuje cestarina?

Cestarina će se, zbog straha od smanjenja teretnog prometa, povećati samo za prve dvije kategorije vozila: motocikle i osobne automobile, a uvodi se i sezonska razlika u cijeni. Pregovori Ministarstva prometa i Svjetske banke o financijskom paketu teškom 1,8 milijardi eura za rješavanje financijskih problema u cestarskom sektoru su u samom finišu, i Ugovor bi mogao biti potpisan u prvom tromjesečju sljedeće godine, saznaje  Jutarnj i list. 

Članci 2536 od 7403

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
616
617
Sljedeća
Soundset