Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Otvorena najveća Lidl poslovnica u Hrvatskoj – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Donje Svetice

Otvorena najveća Lidl poslovnica u Hrvatskoj

Ponedjeljak, 05. prosinca 2016.

Najveća Lidl poslovnica u Hrvatskoj otvorena je u Donjim Sveticama. Riječ je o šestom po redu modernom Lidlu u Hrvatskoj.

Prodajni prostor trgovine u Donjim Sveticama iznosi otprilike 1700m2, a kupcima će na raspolaganju biti 198 parkirnih mjesta. Ovaj Lidl karakteriziraju širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostornija parkirna mjesta koja će olakšati kretanje svima, a osobito majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Lidl će u novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete. Do kraja tjedna tamo vas očekuju razni popusti. 

Svečano otvorenje poslovnice u Donjim Sveticama uveličali su komičar Goran Vugrinec Goc i pjevačica glazbene škole Zlatka Balokovića. Kupci i posjetitelji uživali su u krafnama, slatkišima, kavi, čaju i bombonima, ali i u kuharicama "Mate i Tomaž" koje su dobili na poklon.

Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utječu na svakodnevicu Lidlovih zaposlenika. Nove, moderne trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost, a osim u zagrebačkim Donjim Sveticama, trgovine izgrađene prema novom konceptu otvorene su još i u zagrebačkoj Dubravi, Zaprešiću, Osijeku, Zaboku i Bjelovaru. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset