Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 MUP: Jake kontrole prometa za vikend! – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Sankcioniranje alkoholizma, prebrze vožnje, nevezanja...

MUP: Jake kontrole prometa za vikend!

M.Š. / Soundset | Subota, 22. listopada 2016.

"Preventivno-represivne aktivnosti provodit će se uz kontinuiranu prisutnost maksimalnog broja policijskih službenika i tehnike, a usmjeravat će se na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanja dozvoljenih brzina te nevezanja sigurnosnim pojasom", izvijestio je MUP.

S obzirom na nedavnu seriju teških prometnih nesreća i Hrvatski autoklub je u četvrtak pozvao vozače da uvijek poštuju prometna pravila i svojim ponašanjem u prometu budu uzor, osobito mladim vozačima i najmlađim sudionicima u prometu koji su najugroženija dobna skupina.

"Radit će se najviše što se može raditi. Sve će se moguće policijske snage angažirati oko smirivanja sigurnosti cestovnog prometa znači da probamo sve o skupa dovesti u nekakve prihvatljivije okvire", kaže Miron Huljak iz odjela Sigurnost cestovnog prometa MUP-a za Novu TV.

Policija će provjeravati apslolutno sve. Ovog vikenda naglasak će biti stavljen na putnike koji sjede na stražnjim sjedalima.

"Ciljamo prometne prekršaje zbog kojih ljudi najteže stradavaju - alkohol, brzina i nešto vrlo bitno, a to je vrlo bitno vezanje pojasom na stražnjim sjedalima. Policija neće biti stacionirana na jednom mjestu cijelu noć, nego će fluktuirati s mjesta na mjesto, radimo zajedno s interventnom policijom, s temeljnom policijom, znači sve što imamo i svi uređaji su na terenu", kaže Huljak.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset